100 milyonlarca deprem vergisi topla, okullara bir çivi çakma

CTP Devrim Barçın, kişisel sosyal medya hesabından okulların tamir edilmemesine tepki gösteren bir paylaşımda bulundu. Barçın paylaşımında, "100 milyonlarca deprem vergisi topla, okullara bir çivi çakma" ifadelerine yer verdi.

Cumhuriyetçi Türk Partisi Milletvekili (CTP) Devrim Barçın, kişisel sosyal medya hesabından okulların tamir edilmemesine tepki göstererek, "100 milyonlarca deprem vergisi topla, okullara bir çivi çakma" paylaşımında bulundu. 

Barçın paylaşımının devamında ortaya koyduğu tepkisini sürdürürken, kamusal yatırımların da yapılmadığını kaydetti.

Barçın'ın paylaşımı şöyle:

"100 milyonlarca deprem vergisi topla, okullara bir çivi çakma, kamusal yatırım da yapma, sonra da yardım ile yaptırılan okul kantininin kurdeleli açılışını yapıp büfesinde fotoğraf çektir."

Gündem Haberleri

Ekinci: Zorunlu askerlikte Güney Kore modelini tartışmalıyız
Lefkoşa Dr. Fazıl Küçük Bulvarı pazar günü trafiğe kapatılacak
"40 bin TL’lik ödemeler 15 Kasım’dan önce, 13. maaşlar 20 Aralık’a kadar yapılacak"
Türkiye Cumhuriyeti’nden Kayıp Şahıslar Komitesi’ne 100 bin dolarlık katkı
Arıklı: YDP bir defaya mahsus nisaba destek verecek