100 milyonlarca deprem vergisi topla, okullara bir çivi çakma

CTP Devrim Barçın, kişisel sosyal medya hesabından okulların tamir edilmemesine tepki gösteren bir paylaşımda bulundu. Barçın paylaşımında, "100 milyonlarca deprem vergisi topla, okullara bir çivi çakma" ifadelerine yer verdi.

Cumhuriyetçi Türk Partisi Milletvekili (CTP) Devrim Barçın, kişisel sosyal medya hesabından okulların tamir edilmemesine tepki göstererek, "100 milyonlarca deprem vergisi topla, okullara bir çivi çakma" paylaşımında bulundu. 

Barçın paylaşımının devamında ortaya koyduğu tepkisini sürdürürken, kamusal yatırımların da yapılmadığını kaydetti.

Barçın'ın paylaşımı şöyle:

"100 milyonlarca deprem vergisi topla, okullara bir çivi çakma, kamusal yatırım da yapma, sonra da yardım ile yaptırılan okul kantininin kurdeleli açılışını yapıp büfesinde fotoğraf çektir."

Gündem Haberleri

Aniden rahatsızlanan iki kişi hayatını kaybetti
Osman Örek yarın törenle anılacak
Maviş: Ormanlar halkın ortak varlığıdır, devredilemez
"Yeniden milletvekili adayı olmayacağım"
Erdoğan Saracoğlu hayatını kaybetti