196 Öğrenci daha burs hakkı elde etti

Yüksek Öğrenim ve Dış İlişkiler Dairesi, incelemeleri tamamlanan 196 öğrencinin daha burs hakkı elde ettiğini açıkladı.

Daire’den yapılan açıklamada, ilk kez burs başvurusunda  bulunan ve burs hakkı elde eden öğrencilerin en kısa zamanda  başvuru yapmaları istendi ve dosya tamamlama işlemini geç yapan öğrencilere geriye dönük burs ödemesi yapılmayacağı hatırlatıldı.

Açıklamada,  sosyo ekonomik durum araştırmaları tamamlanarak daireye  iletilen ve değerlendirmesi tamamlanan başvuruların  basın yayın yoluyla duyurulmaya devam edileceği kaydedildi.

Açıklamada,  gelir yönünden kriter üstü olanların  bir defaya mahsus olmak üzere Yüksek Öğrenim ve Dışilişkiler Dairesi’ne itiraz edebilecekleri de kaydedildi.

Sonuçlar, www.mebnet.net adresinden de takip edilebilecek.

Eğitim Haberleri

Neşeli Cumartesi etkinliklerinde LAÜ öğrencileri farklı aktivitelere katıldı 
LAÜ’nün Geleneksel Neşeli Cumartesileri devam ediyor
Grev sebebiyle ertelenen sınavlar bugün yapılacak
LAÜ ve GAÜ arasında protokol imzalandı
LAÜ Dijital Oyun Tasarımı öğrencileri, VAULT JAM yarışmasında birincilik elde etti