2 aylık bebek hayatını kaybetti

Gazimağusa'da dün sabah saat 07.30 sıralarında 2 aylık  Sahra Nil Çolakoğlu isimli bebek annesi tarafından yatağında ölü olarak bulundu.

Gazimağusa'da dün sabah saat 07.30 sıralarında 2 aylık  Sahra Nil Çolakoğlu isimli bebek annesi tarafından yatağında ölü olarak bulundu.  Yapılan otopside bebeğin ölüm sebebinin "mide içeriği aspirasyonu ve asfiksi" sonucu olduğu tespit edildi.

Polis Basın Subaylığı'ndan yapılan açıklamaya göre:19.11.2023 tarihinde, saat 07.30 sıralarında, Gazimağusa’da sakin Sahra Nil ÇOLAKOĞLU (2 Aylık Bebek) ikametgahının yatak odası içerisinde yatağında annesi tarafından ölü olarak bulunmuştur. Yapılan otopsisinde bebeğin ölüm sebebinin "mide içeriği aspirasyonu ve asfiksi" sonucu olduğu tespit edilmiştir. Soruşturma devam etmektedir.

Gündem Haberleri

Özersay: Bazı kamu çalışanları mesai saatleri içerisinde ikinci iş yapıyor
Meslek liseleri için başvurular bugün başlıyor
Amcaoğlu: 30 yıllık altyapı yol haritasını oluşturuyoruz
"Hakan Fidan’ın açıklamalarından memnun değilim"
Bilbay Eminoğlu, bugün Lefkoşa’da toprağa verilecek