22 öğretmen hakkında açılan dava 1 Aralık’a ertelendi

“22 öğretmenin 2 polisi darp ettiği” iddiasıyla açılan dava 1 Aralık’a ertelendi

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası (KTÖS) ve Kıbrıs Türk Orta Eğitim Öğretmenler Sendikası’nın (KTOEÖS) 2022 yılında Milli Eğitim Bakanlığı önünde gerçekleştirdiği eylemlerde “22 öğretmenin polisi darp ettiği” iddiasıyla açılan dava 1 Aralık tarihine ertelendi.

13. duruşması bugün yapılan dava sonrası mahkeme önünde açıklama yapan KTÖS Genel Sekreteri Burak Maviş, “Başarının bedelini bir gün bile ödemeyenler, başarısızlığın bedelini bir ömür öder” diyerek Milli Eğitim Bakanlığı’nın önünde Öğretmenler Yasası değişiklikleri için verdikleri mücadeleden gurur duyduklarını kaydetti.

Verdikleri mücadelenin hukuk nezdinde bir bedeli varsa ödemeye hazır olduklarını söyleyen Maviş, biri emekli olan iki polisin verdiği şahadetle bir yıldır yargılanmayı beklediklerini kaydetti.

Gündem Haberleri

Taçoy’dan akaryakıta zam sinyali!
Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü takla attı
Lapta’da hayvan kaçakçılığı!
Özerdağ: Seçim takvimi 7 Ekim’de başlayacak
Ekinci: Genel sağlık sigortasını hayata geçireceğiz