3 araba birbirine girdi

Gazimağusa Devlet Hastanesi yakınlarındaki kaza, herkesi korkuttu.

Ahmet İLKTAÇ

Gazimağusa-İskele anayolunda, Gazimağusa Devlet Hastanesi yakınlarında, 3 aracın karıştığı kazada, 27 yaşındaki Hüseyin Ağaoğlu yaralandı.

Bölgede yaşayanların büyük korku yaşadığı kaza, dün saat 10.00 sıralarında meydana geldi. Bu kazanın bir benzeri, geçtiğimiz hafta da yaşanmıştı.

Hüseyin Ağaoğlu’nun kullanımındaki NN 765 plakalı araç, Gazimağusa’ya doğru seyrettiği sırada, anayolun solunda park halinde duran 36 yaşındaki İbrahim Kardaşoğlu’nun sorumluluğundaki EZ 645 plakalı Van araca ve ardından da sağ şeritte seyreden 56 yaşındaki Ali Şafak’ın kullanımındaki EY 102 plakalı araca çarptı.

Çarpışmanın ardından yaralanan Hüseyin Ağaoğlu, ambulansla kaldırıldığı Gazimağsua Devlet Hastanesi’nde müşahede altına alındı.

Gündem Haberleri

Kocasını öldüren kadın ömür boyu hastanede tutulacak
Eski sevgilisinin evini kundaklayan zanlı teminata serbest bırakıldı
28 yaşında yaşamına son verdi
Üstel: Kıbrıs Türk halkı tehditlerle, silahlanmayla ve tarihi çarpıtan söylemlerle haklarından vazgeçirilemez
“Su geçirmez kapılar açıktı”