3 yıl 4 ay hapis yatacak

Ülkeye turist vizesi ile giriş yapan ve beş ayda Girne, Çatalköy ve Alsancak bölgesinde 11 ayrı iş yerine giren Ramazan Yavuz aleyhindeki dava, dün Girne Ağır Ceza Mahkemesi’nde karara bağlandı.

Ülkeye turist vizesi ile giriş yapan ve beş ayda Girne, Çatalköy ve Alsancak bölgesinde 11 ayrı iş yerine giren Ramazan Yavuz, aleyhindeki dava, dün Girne Ağır Ceza Mahkemesi’nde karara bağlandı. 

Karar oy birliğiyle alındı

Girne Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Nüvit Gazi Hacı, Kıdemli Yargıç Şerife Kâtip Kır ve Yargıç Hazal Hacımulla’nın oy birliği ile aldığı kararı Kıdemli Yargıç Şerife Kâtip Kır açıkladı. Kıdemli Yargıç Şerife Kâtip Kır, Ramazan Yavuz’un ülkeye 2018 yılında çalışma izinli olarak giriş yaptığını ancak bir yerde çalışmadığına vurgu yaptı. 

 

Haberin devamı için tıklayınız.

Gündem Haberleri

1964 yılında kaybolan Şehit Reşat Ahmet askeri törenle defnedildi
Hava parçalı bulutlu olacak
Dinçyürek: Diyetisyenlere TSHD bünyesinde kadro düzenlemesi hedefindeyiz
TDP Mağusa Açık Pazarı’nı ziyaret etti
Araçla kaldırıma çıkarak üç kişiye çarptı!