32 gün boyunca trafik akışına kapatılacak

Karayolları Dairesi Müdürlüğü, Vadili-İnönü köyleri arasında başlayacak menfez yapım çalışması nedeniyle söz konusu güzergahın bugünden itibaren 32 gün boyunca trafik akışına kapatılacağını duyurdu.

Karayolları Dairesi Müdürlüğü, Vadili-İnönü köyleri arasında başlayacak menfez yapım çalışması nedeniyle söz konusu güzergahın bugünden itibaren 32 gün boyunca trafik akışına kapatılacağını duyurdu.

Karayolları Dairesi Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, KKTC Karayolları Master Planı kapsamında bulunan "Muhtelif 3. sınıf yollar ile muhtemel yerleşim yerleri iç ulaşım yolları ve Türkmenköy kavşağı-Dörtyol yolunun yapım, onarım ve üstyapı takviyesi işi" kapsamında Vadili ile İnönü köyleri arasında menfez yapım çalışması başlayacağı belirtildi.

-18 Ocak'a kadar kapalı

Güzergâhın bugünden itibaren 32 gün boyunca, 18 Ocak 2024 tarihine kadar trafik akışına kapatılacağı kaydedilen açıklamada, trafiğin, alternatif yol güzergâhından sağlanacağı ifade edildi.

Açıklamada, söz konusu güzergahı kullanacak sürücülerin can ve mal güvenliği açısından dikkatli ve yavaş seyretmeleri, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları istendi.

Gündem Haberleri

Özersay: Bazı kamu çalışanları mesai saatleri içerisinde ikinci iş yapıyor
Meslek liseleri için başvurular bugün başlıyor
Amcaoğlu: 30 yıllık altyapı yol haritasını oluşturuyoruz
"Hakan Fidan’ın açıklamalarından memnun değilim"
Bilbay Eminoğlu, bugün Lefkoşa’da toprağa verilecek