6 kişi yaralandı

Sabah 04.20’de Girne Alsancak yolunda seyrederken direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü çembere vurduktan sonra aracı ile yan yattı

 Girne-Alsancak istikametinde dün sabah saat 04.20 sıralarında meydana gelen kazada 3’ü ağır 6 kişi yaralandı. NBH 682 plakalı araçla seyreden ve süratli olduğu bildirilen Elisha Madzikatire (E-23), Girne Amerikan Üniversitesi çemberi olarak bilinen bölgeye geldiği sırada çembere çarptı.

Çarpmanın etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, yolun solundan dışarıya çıktı ve diğer yolcularla birlikte yan yatan ara içinde sıkışıp kaldı. Kaza sonucu araca sıkışan yolcular Girne İtfaiye ekiplerinin büyük uğraşları sonucu aracın tavanının kesilmesinin ardından dışarıya çıkarıldılar. 

Gündem Haberleri

1964 yılında kaybolan Şehit Reşat Ahmet askeri törenle defnedildi
Hava parçalı bulutlu olacak
Dinçyürek: Diyetisyenlere TSHD bünyesinde kadro düzenlemesi hedefindeyiz
TDP Mağusa Açık Pazarı’nı ziyaret etti
Araçla kaldırıma çıkarak üç kişiye çarptı!