8 gün daha tutuklu kalacak

Gazimağusa Polis Müdürlüğü’nün bahçesinde emare olarak bulunan bir araçta gizlenmiş parayı çalarken kendisini fark eden polisi darp edip kaçan İrfan Tan’ın tutukluluk süresi uzatıldı

Gazimağusa Polis Müdürlüğü’nün bahçesinde emare olarak bulunan bir araçta gizlenmiş yüklü miktarda parayı gizlice alıp kaçan İrfan Tan aleyhindeki soruşturma devam ederken, Tan ile birlikte tutuklanan Asel Kubanych Kyzy aleyhindeki soruşturma tamamlandı.

Polis, Kırgızistan asıllı kadının hesabına Türkiye’den iki şahıs tarafından yüklü miktarda para yatırıldığının tespit edildiğini ve Türkiye’de soruşturma başlatıldığını kaydetti.

Kyzy teminat talebi ile Tan ise tutukluluk talebiyle dün yeniden Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Yargıç Mesut Mesutoğlu, zanlı İrfan Tan aleyhindeki soruşturmanın devam ettiğini ifade ederek 8 gün daha tutuklu kalmasına karar verdi

Mesutoğlu, zanlı Asel Kubanych Kyzy’in ise davaları görüşülünceye kadar yurt dışına çıkışını yasaklayarak 5 bin TL nakdi, 100 bin TL şahsi ve KKTC vatandaşı 1 kişinin imza edeceği 50 bin TL’lik kefalet senedi ile serbest kalmasına karar verdi.

 

Haberin devamı için tıklayınız.

Gündem Haberleri

“Neden yan baktın” tartışmasında Cem Sapmaz’ı bıçakla yaraladı
Atan: Elli yıldır elektrik sorununa çözüm bulunamadı
"Kıbrıs’ın kuzeyinde uygulanan yanlış politikalar nedeniyle asgari ücretin geçim ücreti haline getirildi"
Şenkaya: Şap hastalığı, insanlara hayvansal ürünlerden bulaşamaz
Yenicami muhtarı ve 10 kişi tutuklandı