Adli kontrol şartıyla serbest

Mağusa’da 2018 yılı Temmuz ayı içerisinde kullanımındaki araçta 1 adet yarı otomatik kurusıkı tabanca bulunan zanlı Aytaç Altınok, dün yeniden mahkemeye çıkarıldı.

Mağusa’da 2018 yılı Temmuz ayı içerisinde kullanımındaki araçta polis ekipleri tarafından yapılan aramada 

1 adet 9 mm çapında yarı otomatik kurusıkı tabanca bulunan zanlı Aytaç Altınok hakkındaki soruşturma tamamlandı. 5 ay sonra Lefkoşa’da bir camide tespit edilerek tutuklanan zanlı Altınok, almış olduğu tutukluluk süresinin dolmasının ardından “Kanunsuz ateşli silah tasarrufu” suçlamasıyla ilgili olarak dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılarak tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlandı.

Soruşturma tamamlandı

Meselenin tahkikat memuru, 30 Temmuz 2018 tarihinde İsmet İnönü Bulvarı üzerindeki bir iş yeri önünde park halinde olan ve zanlı Aytaç Altınok’un kullanımında bulunan NB 019 plakalı araçta polis ekibince yapılan aramada 1 adet 9 mm çapında yarı otomatik kurusıkı tabanca bulunduğunu anımsattı. 

Haberin devamı için tıklayınız.

Gündem Haberleri

Emir Ali Güder hayatını kaybetti
Akgünler Denizcilik yeni hızlı deniz otobüsü “Grand Master” ile hizmet ağını genişletti
GKRY, Kayıp Şahıslar Komitesi’ne 380 bin euro bağışladı
İKD, Yılın Kadın Girişimcileri Ödül Töreni için Vodafone ile iş birliği protokolü imzaladı
Üstel: Düşünce özgürlüğünü bilmeyenler, düşünce özgürlüğünün düşmanıdır