Afrin'e Zeytin Dalı Harekatı'nda 25. gün!

Afrin'e Zeytin Dalı Harekatı'nda 25. gün!

TSK'nın Afrin'e Zeytin Dalı Harekatı'nda 25. güne girildi. Bölgeden son dakika haberler gelmeye devam ediyor. TSK'dan yapılan son açıklamada şu ana kadar 1439 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi. Ayrıca TSK'nın dünkü haftalık bilgilendirmesinde Afrin'deki çatışmalarda şu ana kadar 31 askerin şehit olduğunu açıklandı.

TSK'nın 20 Ocak'ta Afrin'e yönelik olarak ÖSO unsurları ile birlikte başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'nda bugün 25. gün. Afrin Harekatı'na dair son dakika haberler gelmeye devam ediyor. TSK'dan yapılan en son açıklamada, şu ana kadar etkisiz hale getirilen terörist sayısının 1439 olduğu belirtildi.

BİR KÖY DAHA TEMİZLENDİ

AA'nın aktardığına göre, TSK ve ÖSO, Afrin'in Ömer Simo köyünü terör örgütü PYD/PKK'dan temizledi.

TSK'DAN AÇIKLAMA

TSK'dan yapılan açıklamada, "Zeytin Dalı Harekâtı” kapsamında 13 Şubat 2018 tarihinde, Kara ve Hava operasyonları sonucunda 70 PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütü mensubu etkisiz hale getirilmiştir. Harekâtın başlangıcından itibaren etkisiz hale getirilen terörist sayısı 1439 olmuştur." denildi. 

TSK dünkü haftalık bilgilendirmesinde operasyonda şu ana kadar 31 askerin şehit düştüğünü 143 askerin de yaralandığını açıkladı.

Türkiye Haberleri

Fatih Altaylı'ya 4 yıl 2 ay hapis cezası!
Çelik: Rum Yönetimi’nin girdiği yol, yüzlerce kilometre hızla duvara çarpma yoludur
‘Gazimağusa İlahiyat Koleji Yapım Projesi Protokolü’ T.C. Resmi Gazete’de yayınlandı
Erdoğan: En gerçekçi çözüm, iki devletin var olduğu modelden geçer