Ambarı boşalttı

Lapta’da bir evin ambarından demir kesme makinesi, kaynak makinesi ve jeneratör çalma suçlamasıyla tutuklanan zanlı aleyhindeki soruşturma tamamlandı

Lapta’da bir evin ambarından demir kesme makinesi, kaynak makinesi ve jeneratör çalma suçlamasıyla tutuklanan Murat Teskol aleyhindeki soruşturma tamamlandı. Aleyhinde alınan 3 günlük tutukluluk süresi dolan zanlı Teskol, teminat talebiyle dün yeniden Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Polis bulguları aktardı

Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren polis memuru Merve Çakır, mahkemede verdiği ifadede olayı anlattı. Çakır, 8 Kasım’da Murat Teskol isimli zanlının Lapta'da Ramazan Koç’a ait ikametgâhın bahçesindeki ambardan 500 TL değerinde demir kesme makinesi, 330 TL değerinde kaynak makinesi ve 700 TL değerinde bir jeneratör çaldığını aktardı. 

 

Haberin devamı için tıklayınız.

Gündem Haberleri

Arhun: KKTC asgari ücret toplumuna dönüşme yolundadır
Sevgül Uludağ, yarın düzenlenecek törenle son yolculuğuna uğurlanacak
"Kıbrıs’ta iki devlet gerçeği yok sayılarak kalıcı çözüm üretilemez"
Serdaroğlu: Asgari Ücret Saptama Komisyonu’nu derhal toplayın!
Açık artırmayla araç satışı yapılacak