AML’li öğrencilerden LTB El Ele Çocuk Merkezi’ne yılbaşı sürprizi

Lefkoşa Türk Belediyesi’nin (LTB) 1 Haziran 2019 tarihinden itibaren yönetim ve sorumluluğunu devraldığı LTB El Ele Çocuk Merkezi, güzel ve anlamlı bir dayanışmaya ev sahipliği yaptı.

Atatürk Meslek Lisesi’nde eğitim gören 11 çocuk gelişimi öğrencisi, hayal ettikleri bir projeyi hayata geçirirken, kreşte eğitim alan çocukları da sevindirdi.

Animasyon ve Drama Dersi kapsamında hazırlanan Doğamız adlı oyunu farklı okullarda sergileyen öğrenciler, toplanan 3 bin TL ile LTB El Ele Çocuk Merkezi için oyuncak alımı yaptı ve bugün düzenlenen etkinlikle oyuncakları kreşte eğitim gören çocuklara yenil yıl hediyesi olarak sundu.

Başkan Harmancı duyarlı öğrencileri tebrik etti

Oyuncakların teslim edilmesinin ardından Doğamız isimli oyun minik öğrencilere sunuldu.

Etkinliğe katılan LTB Başkanı Mehmet Harmancı, AML Okul Müdürü Aktan Erdoğan ve öğretmenlerle sohbet etti, kreş öğrencilerinin mutluluğuna ortak oldu ve duyarlı AML öğrencilerini tebrik etti.

Belediyeler Haberleri

Karavezirler, 1.230 ilkokul öğrencisi için eğitim çeklerini müdürlere teslim etti
Sivrisinekler larva döneminde kontrol altına alınıyor
Cadde Dönüşüm Projesi için imzalar atıldı
Değirmenlik Akıncılar Belediyesi yeni hizmet binasının temeli yarın atılıyor
Şenkul: Atık su sorununu kökten çözecek ihaleye yıl sonuna kadar çıkmayı hedefliyoruz