Ankara'da yine ayak oyunları mı dönüyor

CHP’den daha önce Çankaya Belediye Başkanlığı yapan Haydar Yılmaz, bu seçimlerde de aday adayı oldu. Yılmaz aday olamayınca DSP’ye geçip Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu.

CHP’den daha önce Çankaya Belediye Başkanlığı yapan Haydar Yılmaz, bu seçimlerde de aday adayı oldu. Yılmaz aday olamayınca DSP’ye geçip Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu.

Mansur Yavaş’a yakın kaynaklar, Haydar Yılmaz’ın MHP’den Cumhur İttifakının Çankaya Belediye Başkan Adayı olmaya hazırlandığını ancak daha sonra bir operasyonla DSP’ye geçirildiğini ileri sürdüler.

Yavaş’a yakın kaynaklar, Haydar Yılmaz’ın DSP’ye geçmesinin AKP’nin bir hamlesi olduğunu, gerekçesinin ise Mansur Yavaş’ın anketlerde önde olmasını gösterdiler. Kulislerde, araya giren iş adamları ve eski siyasetçilerin Haydar Yılmaz’a bir takım garantiler vererek DSP’den aday olmasını sağladıkları, Yılmaz’ın finansörlerinin AKP’li İşadamları olduğu ileri sürüldü.

Türkiye Haberleri

Mersin Limanı’nda kimyasal alarm!
Türkiye’de ağustos enflasyonu yıllık 31,51 oldu
Türkiye’nin nüfusu 86 milyon 320 bin oldu
Terörsüz Türkiye sürecine ilişkin kanun Resmi Gazete'de yayımlandı
Bahçeli: Terörsüz Türkiye gelecek Türk asırlarının müjdesidir