Arıklı: '2025 İktisadi ve Mali İşbirliği Anlaşması' Cuma günü Ankara'da imzalanacak

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, ‘2025 İktisadi ve Mali İşbirliği Anlaşması’nın Cuma günü Ankara’da imzalanacağını açıkladı.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, BRT ekranlarında yayınlanan ve Pembe Paşaoğluları’nın hazırlayıp sunduğu ‘18. Saat’ adlı programda önemli açıklamalarda bulundu.

Bakan Arıklı, ‘2025 İktisadi ve Mali İşbirliği Anlaşması’nın Cuma günü Ankara’da imzalanacağını açıklayarak, Başbakan Ünal Üstel ile Başbakan Yardımcısı Fikri Ataoğlu’nun Cenevre’den Ankara’ya geçeceklerini belirtti.

Kendisinin yarın sabah Ankara’ya gideceğini sözlerine ekleyen Erhan Arıklı, heyetlerin anlaşmayla ilgili belli bir noktaya geldiklerini ancak karşılıklı talepler olduğunu ve yarın bu taleplerin konuşulacağını, Cuma günü ise imzaların atılacağını kaydetti.

Erhan Arıklı, imzaların atılmasının ardından adaya döneceklerini de ifade etti.

Gündem Haberleri

Bir yılı aşkın süredir kaçak yaşıan zanlı 7 gün tutuklu kalacak
Hafta sonu sağanak yağmur ve yer yer fırtına bekleniyor
Maviş: Karma evliliklerden doğan çocukların hak mücadelesi AİHM gündemine alındı
Dinçyürek, Devlet Laboratuvarı inşaatında inceleme yaptı
"Hükümet yaşanan her krizin bedelini emekçilere ve dar gelirlilere ödetiyor"