Arıklı: Lefkoşa Kuzey Çevre Yolu’nu Nisan 2025’te Tamamlamayı Hedefliyoruz

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, Lefkoşa Kuzey Çevre Yolu’ndaki çalışmaları yerinde inceledi ve proje hakkında sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, Lefkoşa Kuzey Çevre Yolu’ndaki çalışmaları yerinde inceledi ve proje hakkında sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Arıklı, altyapı çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü belirterek, yol yapımının Gönyeli Aşıklar Tepesi’ne kadar ulaştığını kaydetti. Projenin Nisan 2025’e kadar tamamlanmasının hedeflendiğini ifade eden Arıklı, yüklenici firmanın hafta sonu da çalışmalarına devam ettiğini belirtti ve firmayı özverili çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Lefkoşa trafiğini rahatlatması beklenen Kuzey Çevre Yolu projesi, bölgedeki ulaşım ağının iyileştirilmesi açısından kritik bir öneme sahip. Bakan Arıklı, projeyi zamanında tamamlamak için gerekli her türlü çalışmanın yapılacağını vurguladı.

Gündem Haberleri

"Hakkımda çıkan haberler gerçeği yansıtmıyor"
Şenkaya: 200 milyon Euro Güney'e kaydı
KTOEÖS LTL önünde okul müdürüne açılan soruşturmayı eleştirdi
Banka çalışanları hakim karşısında!
Polisin dur emrine uymadı, polislere çarptı