Aynı aileden 5 kişi 1 ay içinde coronadan öldü

Rize'de aynı aileden 5 kişi, yaklaşık 1 ay içerisinde coronadan hayatını kaybetti. Aileden 7 kişinin daha corona virüsü tedavisi gördüğü öğrenildi.

İstanbul'da yaşayan Muhammet Genç ve oğlu Burak Genç'e, rahatsızlanınca götürüldükleri hastanede corona virüsü testi yapıldı.

Test sonuçları pozitif çıkan Muhammet Genç hastanede, oğlu Burak Genç ise evde tedaviye alındı. Evde izole olan Burak Genç, geçirdiği kalp krizi sonucu 6 Kasım'da hayatını kaybetti. Burak Genç'in cenazesi, memleketi Rize'nin Güneysu ilçesine bağlı Gürgen köyünde toprağa verildi.

BABASI DA KURTARILAMADI

Burak Genç'in ölümünün hastanede durumu ağırlaşan babası Muhammet Genç de 12 Kasım’da yaşamını yitirdi. 3 çocuk babası Muhammet Genç, salgın tedbirleri altına kılınan cenaze namazının ardından, daha önce oğlunun defnedildiği kabristanlıkta, gözyaşları arasında defnedildi.

AYNI AİLEDEN 3 KİŞİ DAHA ÖLDÜ

Genç ailesinden Ali Genç'in dün, İbrahim Genç'in (53) geçen hafta, Bünyamin Genç'in (36) de 10 gün gün önce coronadan hayatı kaybettikleri belirtildi. Aynı aileden 7 kişinin de corona virüsü tedavisi gördüğü öğrenildi. (DHA(

Türkiye Haberleri

"Terörsüz Türkiye" için tarihi düzenleme TBMM'de kabul edildi
Üsküdar Belediye Başkanı ve 5 kişi gözaltına alındı
TBMM'de KKTC'nin adının değiştirilmesi önerisi reddedildi
Çömez: BM Genel Sekreteri temsilcisinin hazırladığı taslakta Türk askerinin adadan çekilmesi isteniyor
Erdoğan: Erhürman’ın zirvede bulunması çok anlamlıydı