Başbakan Yardımcılığı ve Dışişleri Bakanlığı, bir İsveç Vatandaşının ST. Hilarion’daki ölümüyle ilgili gerekli girişimlerin yapıldığını belirtti

Başbakan Yardımcılığı ve Dışişleri Bakanlığı, bir İsveç Vatandaşının ST. Hilarion’daki ölümüyle ilgili gerekli girişimlerin yapı

Başbakan Yardımcılığı ve Dışişleri Bakanlığı, ülkede turist olarak bulunan İsveç vatandaşının St. Hilarion Kalesi'nde hayatını kaybetmesi üzerine Dışişleri Bakanlığı’nın gerekli girişimlerin yapıldığını, dün akşam İsveç Büyükelçiliği ile temasa geçerek olayla ilgili bilgi verildiğini belirtti. 

Bakanlıktan yapılan açıklamada, polis teşkilatının otopsi sonucunu aldıktan sonra ölüm raporunu hazırlayacağı, müteveffanın eşinin de ülkede bulunduğu, İsveç Büyükelçiliğine verdikleri bilgiler üzerine İsveçli çiftin kızlarına ulaşıldığı kaydedildi. 

Açıklamada, Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay’ın da İsveç yetkililerini arayarak başsağlığı dilediği ifade edildi. 

Gündem Haberleri

Arhun: KKTC asgari ücret toplumuna dönüşme yolundadır
Sevgül Uludağ, yarın düzenlenecek törenle son yolculuğuna uğurlanacak
"Kıbrıs’ta iki devlet gerçeği yok sayılarak kalıcı çözüm üretilemez"
Serdaroğlu: Asgari Ücret Saptama Komisyonu’nu derhal toplayın!
Açık artırmayla araç satışı yapılacak