Başbakan’ın son kararı, Töre’nin itirazlarına rağmen Evren oldu

Başbakan Ünal Üstel, beşinci tura izin vermedi, millet vekilleri ile yaptığı değerlendirmenin ardından Kutlu Evren ismi ağırlık kazandı.

Başbakan Ünal Üstel, beşinci tura izin vermedi, millet vekilleri ile yaptığı değerlendirmenin ardından Kutlu Evren ismi ağırlık kazandı.

Zorlu Töre’nin “bir tur daha deneyelim” ısrarına rağmen Başbakan Ünal Üstel net bir tavır ortaya koydu. Başbakan Üstel, tüm grup üyeleri ile görüşerek, “Beşinci turda kaybetmek partimize yakışmaz” diyerek yeni bir isim üstünde durdu. Hasan Taçoy ve ekibi ısrarla “Töre’ye oy verdik” dese de, Üstel işi şansa bırakmadı. CTP grubu da Töre’ye karşı tavır alırken, Evren’e destek verebileceklerini iletti. Geniş bir uzlaşı arayan Başbakan’ın son kararı, Töre’nin itirazlarına rağmen Evren oldu.

Gündem Haberleri

Ekinci: Zorunlu askerlikte Güney Kore modelini tartışmalıyız
Lefkoşa Dr. Fazıl Küçük Bulvarı pazar günü trafiğe kapatılacak
"40 bin TL’lik ödemeler 15 Kasım’dan önce, 13. maaşlar 20 Aralık’a kadar yapılacak"
Türkiye Cumhuriyeti’nden Kayıp Şahıslar Komitesi’ne 100 bin dolarlık katkı
Arıklı: YDP bir defaya mahsus nisaba destek verecek