"Ben dahil 3 isim üzerinde duruyoruz"

TDP Genel Başkanı Zeki Çeler, partinin Cumhurbaşkanı adayı için parti genel başkanı dahil olmak üzere 3 isim üzerinde durduğunu, aday için son kararı Meclis Yüksek Kurulu ile Parti Meclisi’nin yapacağı toplantılar sonucu açıklayacaklarını söyledi.

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Genel Başkanı Zeki Çeler, partinin Cumhurbaşkanı adayı için parti genel başkanı dahil olmak üzere 3 isim üzerinde durduğunu, aday için son kararı Meclis Yüksek Kurulu ile Parti Meclisi’nin yapacağı toplantılar sonucu açıklayacaklarını söyledi.

Parti içinde konuyla ilgili anket yaptıklarını ve bir anket daha yapacaklarını belirten Çeler, ilçe toplantılarının sürdüğünü, son olarak Girne ve Lefkoşa’da yapılacak ilçe toplantılarının ardından elde edilen verilerin parti MYK ve PM’sinde tartışılacağını vurguladı.

Kıbrıs Postası TV’de yayınlanan, Ulaş Barış’ın hazırlayıp sunduğu “Gündem” programına konuk olan Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Genel Başkanı Zeki Çeler, kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

Çeler, Nisan ayının ortasına kadar TDP’nin Cumhurbaşkanı adayının kim olacağını açıklamayı hedeflediklerinin altını çizdi. 

Cumhurbaşkanlığı seçiminde ikinci tura kalamamaları durumunda federasyon çözümünü savunan adayı destekleyeceklerine dikkat çeken Zeki Çeler, "Biz TDP olarak federal bir çözümden yanayız" dedi.

Gündem Haberleri

4 kilo uyuşturucu ile yakalandı 6 yıl hapis cezası aldı
21 kiloyla yakalandı, 15 yıl ceza aldı
Bağış kutusundaki parayı sirkat etti, 44 gündür kaçak olduğu kaçak çıktı
Barolar Birliği basın toplantısını iptal etti
Kar-İş grevi askıya aldı