Bengihan: Sadık Gardiyanoğlu görevden alınmalı

KTAMS Genel Başkanı Güven Bengihan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na bağlı dairelerdeki sorunlara kayıtsız kaldığı, asgari ücrete yetersiz artışa onay verdiği gerekçesiyle Sadık Gardiyanoğlu'nun görevden alınması için çağrısını yineledi.

KTAMS Genel Başkanı Güven Bengihan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na bağlı dairelerdeki sorunlara kayıtsız kaldığı, asgari ücrete yetersiz artışa onay verdiği ve sendikaların taleplerini görmezden geldiği gerekçesiyle Bakan Sadık Gardiyanoğlu'nun görevden alınması için çağrısını yineledi.

Bengihan, 20 Ocak’ta başlattıkları 10 günlük çağrı sürecinde, Gardiyanoğlu'nun görevden alınmaması halinde, 29 Ocak'ta Federasyon binasına pankart asacaklarını duyurdu. Gardiyanoğlu'nu "emekçi düşmanı" ve "sermaye yanlısı" kararlar almakla eleştiren Bengihan, görevden alınmasının şart olduğunu vurguladı.

Gündem Haberleri

Bir yılı aşkın süredir kaçak yaşıan zanlı 7 gün tutuklu kalacak
Hafta sonu sağanak yağmur ve yer yer fırtına bekleniyor
Maviş: Karma evliliklerden doğan çocukların hak mücadelesi AİHM gündemine alındı
Dinçyürek, Devlet Laboratuvarı inşaatında inceleme yaptı
"Hükümet yaşanan her krizin bedelini emekçilere ve dar gelirlilere ödetiyor"