Bir ceset ve kıyafetler bulundu

Polis, 17 Eylül’den beri kayıp olan 18 yaşındaki Çayırovalı Veysel Coşkun’u arama çalışmaları sırasında Veysel’e ait ayakkabıları, tişört ve cep telefonunu Mersinlik-Kaplıca arasında buldu.

Bir kilometre uzakta deniz kenarında ise bir erkek cesedi bulundu. Cesedin Coşkun’a ait olup olmadığı henüz tespit edilemedi.

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre, bugün saat 11.00 sıralarında Mersinlik-Kaplıca arasındaki bölgede Coşkun’a ait ayakkabılar, tişört ve cep telefonu bulundu.

Polis saat 12.00 sıralarında ise bu eşyaların yaklaşık bir kilometre uzağında deniz kenarında bir erkek cesedi buldu.

Cesedin kimliğinin, Veysel Coşkun’a ait olup olmadığının henüz tespit edilemediğini açıklayan polis, soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

 

Gündem Haberleri

Arhun: KKTC asgari ücret toplumuna dönüşme yolundadır
Sevgül Uludağ, yarın düzenlenecek törenle son yolculuğuna uğurlanacak
"Kıbrıs’ta iki devlet gerçeği yok sayılarak kalıcı çözüm üretilemez"
Serdaroğlu: Asgari Ücret Saptama Komisyonu’nu derhal toplayın!
Açık artırmayla araç satışı yapılacak