“Bir milletvekili sahte diploma aldı ve tedavüle sürdü"

Halkın Partisi Genel Başkanı Kudret Özersay, “bir milletvekilinin sahte diploma aldığı ve bunu tedavüle sürerek kullandığı iddiasıyla Polis Genel Müdürlüğü’ne şikayette bulunduklarını” açıkladı.

Halkın Partisi Genel Başkanı Kudret Özersay, “bir milletvekilinin sahte diploma aldığı ve bunu tedavüle sürerek kullandığı iddiasıyla Polis Genel Müdürlüğü’ne şikayette bulunduklarını” açıkladı.

Kişisel sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Özersay, “Polisimizin gerekli hassasiyeti göstererek konuyu kısa sürede açıklığa kavuşturacağına inanıyoruz” dedi, “Ceza yasamıza göre suç olan bu türden bir eylemde bulunan kişi bir milletvekili dahi olsa yargılanmalı ve cezasını çekmelidir” vurgusu yaptı.

Kudret Özersay, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Bugün itibariyle bir milletvekilinin SAHTE DİPLOMA aldığı ve bunu tedavüle sürerek kullandığı iddiasıyla Polis Genel Müdürlüğü’ne bir şikayet dilekçesi verdik. Bize gelen tüm bilgi ve belgeleri belirttik, bu konuda ifade vermeye hazır olduğumuzu da vurguladık. Polisimizin gerekli hassasiyeti göstererek konuyu kısa sürede açıklığa kavuşturacağına inanıyoruz. Tahkikatın selameti için bu aşamada detay vermek istemiyorum. Ceza yasamıza göre suç olan bu türden bir eylemde bulunan kişi bir MİLLETVEKİLİ DAHİ OLSA yargılanmalı ve cezasını çekmelidir. Konunun takipçisi olacağız!

Gündem Haberleri

Özersay: Bazı kamu çalışanları mesai saatleri içerisinde ikinci iş yapıyor
Meslek liseleri için başvurular bugün başlıyor
Amcaoğlu: 30 yıllık altyapı yol haritasını oluşturuyoruz
"Hakan Fidan’ın açıklamalarından memnun değilim"
Bilbay Eminoğlu, bugün Lefkoşa’da toprağa verilecek