Birbirlerine girdiler

Lefkoşa’da kız meselesi nedeniyle kavga çıktı. Tutuklanan zanlılar Selman İnanç ve Hüseyin Sabri Gümüş, dün Lefkoşa’da mahkeme huzuruna çıkarıldı

Lefkoşa’da kız meselesi nedeniyle kavga çıktı. Tutuklanan zanlılar Selman İnanç ve Hüseyin Sabri Gümüş, dün Lefkoşa’da mahkeme huzuruna çıkarıldılar.

Polis bulguları aktardı

Mahkemede meseleyle ilgili olarak yeminli şahadet veren polis memuru Serkan Sakallı, 26.05.2019 tarihinde saat 15.30'da Çankaya Sokak Hamitköy'de bulunan Kıral Apartmanı önünde aynı apartmanda sakin Selman İnanç ve Hüseyin Sabri Gümüş’ün bir taraf olup aralarında daha önceden kız arkadaş konusunda bulunan husumetten dolayı diğer taraf olan Lefkoşa'da sakin İsa Caner Odacı, Jiyan Tuncel Başaran ve Enes Güleç’in birbirlerinin vücutlarının muhtelif yerlerine elleri ve ayakları ile vurmak suretiyle bir kavgada yer aldıklarını mahkemeye aktardı.

Haberin devamı için tıklayınız

Gündem Haberleri

Hasan Küçük anjiyo oldu
Bengihan: Pazartesi tüm kesimler ve gücümüzle Meclis'teyiz!
Sınavlar yarın yapılacak
Hükümet Ankara yolcusu
Bıçaklı: “Bu yasayı geçirmeye çalışırlarsa eylemler artarak devam eder”