Burası Girne merkez

Burası Girne merkez

GİRNE’NİN MERKEZİNDEKİ OTELDE ZARAR BÜYÜK… Girne’nin merkezini önceki gece etkisi altına alan ve sele neden olan sağanak yağış, Vuni Palace Hotel’i su altında bıraktı. Otelin çevresinde biriken sel suyu, metrelerce yükseldi. Oteldeki onlarca oda, çamura bulandı, odalara dolan suyun yüksekliği 2 metreyi buldu. Odaların içerisinde tüm eşyalar kullanılmaz hale geldi.

ARAÇLAR ÜST ÜSTE BİNDİ, 3 ARAÇ DENİZE DÜŞTÜ… Otelin bulunduğu bölgeye şiddetli şekilde akan sel suyu, otelin park alanındaki ve çevresindeki tüm araçları sürükledi. Park halinde duran 10’larca araba, üst üste bindi; çamura saplandı. Birçok araç ise, otelin giriş kapısına kadar sürüklendi; 3 araba ise şiddetli suya kapılıp denize düştü.

BÜYÜK PANİK, KORKU… Önceki gece otelde yaşanan sel felaketinin izleri, dün gün aydınlanınca ortaya çıktı. Otel müşterileri, can güvenlikleri için başka bir yere tahliye edildi. Sel suyunu gören herkes, büyük panik ve korku yaşadı. Sabah, arabalarının durumunu görmek için otele giden birçok kişi, gördükleri manzara karşısında dehşete kapıldı ve ne yapacağını bilemedi

Haberin devamı için tıklayınız.

 

Gündem Haberleri

Evinde iki canlı mermi bulunan 19 yaşındaki zanlı teminatla serbest bırakıldı
Samedcan Küçük’ten 27 Eylül’den bu yana haber alınamıyor
Meclis’te karma oyun kaldırılması oy çokluğuyla kabul edildi
Zeki Çeler: TDP alternatif partidir, TDP halkın meclisteki sesi olacak
Üstel: Karma oyun kaldırılması halkın oy kullanmasını kolaylaştıracak