Büyük ikramiye Girne'de...

Devlet Piyangosu’nun 28 Eylül 2018 çekilişinde 200.000 TL'lik büyük ikramiye, Girne bayisi Turgut Çeken tarafından satılan 12090 numaralı bilete isabet etti.

Spor Dairesi Müdürlüğü Piyangolar Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, 28 Eylül 2018 tarihli Devlet Piyangosu dün akşam çekildi. Çekilişte 200.000TL'lik büyük ikramiye 12090 numaralı bilete isabet etti.

15 Kasım 2018 tarihinde gerçekleşecek olan bir sonraki çekilişte büyük ikramiye 1.000.000TL ve toplam ikramiye 2.471.000TL olacak. Bilet fiyatı 15 TL olarak bugünden itibaren satışa sunulacak.

“RESMİ SİTEMİZDEN BİLETLERİNİZİ KONTROL ETMEDEN ATMAYINIZ”

Açıklamada, Spor Dairesi Piyangolar Birimi’nin resmi web sitesi olan www.kktcpiyangolar.com adresinden tüm çekiliş sonuçlarına ve güncel haberlere ulaşabileceği de bildirildi.

Gündem Haberleri

Evinde iki canlı mermi bulunan 19 yaşındaki zanlı teminatla serbest bırakıldı
Samedcan Küçük’ten 27 Eylül’den bu yana haber alınamıyor
Meclis’te karma oyun kaldırılması oy çokluğuyla kabul edildi
Zeki Çeler: TDP alternatif partidir, TDP halkın meclisteki sesi olacak
Üstel: Karma oyun kaldırılması halkın oy kullanmasını kolaylaştıracak