Büyükoğlu, “atama” ile Meclis’e girdi

Ulusal Birlik Partisi’nin geçen dönemki azınlık hükümetine dıştan destek olan Hasan Büyükoğlu, seçimi kaybetti ama bu kez “atama” ile Meclis’e görevlendirildi.

Ulusal Birlik Partisi’nin geçen dönemki azınlık hükümetine dıştan destek olan Hasan Büyükoğlu, seçimi kaybetti ama bu kez “atama” ile Meclis’e görevlendirildi.

Geçtiğimiz dönem Halkın Partisi’nden milletvekili seçilen ancak tartışmalı UBP-DP-YDP azınlık hükümetine partisinden istifa ederek dışarıdan destek olarak güvenoyu sağlayan Hasan Büyükoğlu,  bu kez Cumhuriyet Meclisi Genel Sekreterliği Örgütü, İdari Mali, Teknik ve Parlamenter Hizmetler Müdürü oldu.

Büyükoğlu son seçimlere UBP’den katılmış ancak halktan onay alamadığı için seçilememişti.

Cumhuriyet Meclisi Genel Sekreterliği Örgütü, İdari, Mali, Teknik ve Parlamenter Hizmetler Müdürlüğü görevini 9 Kasım 2018’den beri sürdüren Nadire Bayraktaroğlu’nun görevden alınarak yerine bugünden geçerli olmak üzere Hasan Büyükoğlu’nun atanmasını içeren kararnameler Resmi Gazete’de yayımlandı.

Gündem Haberleri

Otomobil ile Beton Mikseri kafa kafaya çarpıştı
9 ayrı pakette 220 gram! uyuşturucu ele geçirildi
4 kilo uyuşturucu ele geçirildi, zanlı tutuklandı
Sanayi bölgesindeki kaportacıyı soydu
Düzenlenen ortak operasyonda bir kilo uyuşturucuyla yakalandılar