Çalışmalar hız kesmeden sürüyor

Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler ve Değirmenlik Saray Mahallesi Muhtarı Ömer Nizam Saray Mahallesi’ni adım adım gezerek, hız kesmeden sürdürülen çalışmaları gözlemledi. 

Başkan Ali Karavezirler, Denetim ve Organizasyon Şubesi Sorumlusu Şevket Öztümen ile birlikte Saray Mahallesi’nde sel taşkınlarının yaşandığı yerlere giderek, zaten önceden başlatılan çalışmaları yerinde inceledi. 

Gerekli tüm tedbirlerin alınmaya başlanıldığının bir kez daha altını çizen Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler, belediye olarak tüm muhtarlarla işbirliği içerisinde çalışıldığını kaydederken, belediye ekiplerinin özverili çalışmaları sayesinde de birçok işin üstesinden gelindiğini belirterek, özverili çalışmalarından dolayı tüm çalışanları tebrik etti. 

Başkan Ali Karavezirler ayrıca, Cami Altı Mahallesi Muhtarlığı binasında belediye ekiplerinde sürdürülen tadilatları da kontrol etti.

Belediyeler Haberleri

Değirmenlik Sadık Cemil Stadyumu’nda 23 Nisan coşkusu
23 Nisan, Değirmenlik’te kutlandı
Karavezirler, Kıbrıs Türk Belediye Başkanları Derneği yönetimini kabul etti
Kalavaç Kültür ve Sanat Festivali, 19 Nisan’da yapılıyor
13'üncü Yiğitler Gafgarıt Festivali’ne yoğun ilgi…