Çalışmalar hız kesmeden sürüyor

Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler ve Değirmenlik Saray Mahallesi Muhtarı Ömer Nizam Saray Mahallesi’ni adım adım gezerek, hız kesmeden sürdürülen çalışmaları gözlemledi. 

Başkan Ali Karavezirler, Denetim ve Organizasyon Şubesi Sorumlusu Şevket Öztümen ile birlikte Saray Mahallesi’nde sel taşkınlarının yaşandığı yerlere giderek, zaten önceden başlatılan çalışmaları yerinde inceledi. 

Gerekli tüm tedbirlerin alınmaya başlanıldığının bir kez daha altını çizen Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler, belediye olarak tüm muhtarlarla işbirliği içerisinde çalışıldığını kaydederken, belediye ekiplerinin özverili çalışmaları sayesinde de birçok işin üstesinden gelindiğini belirterek, özverili çalışmalarından dolayı tüm çalışanları tebrik etti. 

Başkan Ali Karavezirler ayrıca, Cami Altı Mahallesi Muhtarlığı binasında belediye ekiplerinde sürdürülen tadilatları da kontrol etti.

Belediyeler Haberleri

"İş yeri açma izinleri, Mart 2026 sonuna kadar yenilenmeli"
Çatalköy-Esentepe Belediyesi’nden denetim
Değirmenlik-Akıncılar Cihangir-Düzova İlkokulu ek derslik binası açıldı
Değirmenlik Akıncılar Belediyesi, Canik Belediyesi'ni kabul etti
Karavezirler: Altyapısı güçlü bir belde yaratacağız