Çalışmalar yerine inceleyecek

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile Başbakan Ersin Tatar, Su Temin Projesi’nde meydana gelen arızanın giderilmesi için yürütülen çalışmaları yerinde inceleyecek.

Başbakanlık, Su Temin Projesi’nde meydana gelen arızanın giderilmesi çalışmalarını yerinde görmek üzere Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile Başbakan Ersin Tatar’ın bugün saat 14.00 de tamirat çalışmalarının yürütüldüğü gemide incelemelerde bulunacaklarını bildirdi.

Açıklamaya göre, Pınarbaşı’ndan kalkacak askeri helikopter ile tamirin yapılmakta olduğu gemiye gidecek olan Başbakan Tatar’a Tarım ve Doğal Kaynaklar  Bakanı Dursun Oğuz ve Su İşleri Dairesi Müdürü ve diğer yetkililer de eşlik edecek .

İnceleme sonrasında konuya ilişkin açıklama yapılması da bekleniyor.

Gündem Haberleri

Arhun: KKTC asgari ücret toplumuna dönüşme yolundadır
Sevgül Uludağ, yarın düzenlenecek törenle son yolculuğuna uğurlanacak
"Kıbrıs’ta iki devlet gerçeği yok sayılarak kalıcı çözüm üretilemez"
Serdaroğlu: Asgari Ücret Saptama Komisyonu’nu derhal toplayın!
Açık artırmayla araç satışı yapılacak