CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CTP’yi ziyaret etti

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin 42’nci kuruluş yıl dönümü kutlamalarına katılmak üzere ülkeye gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhuriyetçi Türk Partisi’ni (CTP) ziyaret etti.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin 42’nci kuruluş yıl dönümü kutlamalarına katılmak üzere ülkeye gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhuriyetçi Türk Partisi’ni (CTP) ziyaret etti.

Özel ve beraberindeki heyet, CTP Genel Başkan Vekili Erkut Şahali ve milletvekilleri tarafından karşılandı.

Ardından, heyetler arasında yaklaşık bir saat süren basına kapalı bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantı sonrası basına açıklama yapılmazken, CHP ve CTP heyetleri birlikte anı fotoğraf çektirdi.

Özel’in heyetinde; Eski Genel Başkan Murat Karayalçın, Genel Başkan Yardımcıları Namık Tan, Gökçe Gökçen ve Necati Yağcı, Dış Politika Koordinatörü İlhan Uzgel, Parti Meclisi Üyesi Sinem Kırçiçek, Basın Danışmanı Şevket Yaman, CHP KKTC Temsilcisi Mustafa Yürükcü ve Dış İlişkiler Uzmanı Enver Ömer Polat yer aldı.

Öte yandan, 15 Kasım Cumhuriyet Bayramı törenlerine katılmak üzere Türkiye’den gelen ve Özgür Özel’in CTP ziyaretini öğrenen gaziler ve yakınları, parti binası önünde gördükleri Özel ile sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ziyaretin ardından Özel ve beraberindeki heyet, Şahali ve milletvekilleri tarafından uğurlandı.

Gündem Haberleri

Tutuklu arkadaşlarını görmek amacıyla mahkemeye gelince polis tarafından tutuklandı
“Foto Şık” olarak tanınan fotoğrafçı Mehmet Şık, son yolculuğuna uğurlandı
Sınır kapısında 11 kilo kuzu etiyle yakalanan zanlı teminatla serbest bırakıldı
Eski kız arkadaşının evine girip kıyafetlerini kesti
74 yaşındaki Hasan Hilmi Ersözler hayatını kaybetti