CTP Gençlik Örgütü Avrupalı Genç Sosyalistler Başkanlık Konseyi ve 25. Yıl etkinliklerine katıldı

CTP’den yapılan açıklamaya göre, etkinliklerde CTP Gençlik Örgütü'nü Dış İlişkiler Sekreteri Barış Önel temsil etti.

Avrupa'daki vergi kaçakçılığı, mültecilerin durumu ve sosyal adalet konularının görüşüldüğü toplantılarda mücadele yolları arandı. 
Etkinlikte vergi kaçakçılığına karşı daha sıkı tedbirler alınması amacıyla bir kampanya yürütülmesi ve Avrupalı Genç Sosyalistler bünyesindeki her katılımcı örgütün bu kampanyaya dahil olması kararlaştırıldı. 

KIBRIS SORUNU KONUSUNDA TOPLANTI DÜZENLENECEK 

CTP Gençlik Örgütü'nün dönem başkanlığını üstlendiği "Demokrasi ve Aşırı Sağla Mücadele Birimi" ise, "Avrupa'da popülizmle savaş" konusunda bir çalışma planı oluşturarak 2019 yılına kadar bu çerçevede düzenlenecek etkinliklerin mimarı olacak. 
25. yıl etkinlikleri kapsamında PES Kadın Örgütü Başkanı ve Avrupa Parlamentosu Macaristan Milletvekili Zita Gurmai ve Avrupa Parlamentosu İtalya Milletvekili Brando Benifei ile CTP Gençlik Örgütü adına görüşen Barış Önel, Kıbrıs sorununda Avrupa Parlamentosu Sosyalist ve Demokratlar grubu milletvekilleriyle CTP Gençlik Örgütü'nün ortak hareket ederek bu çerçevede önümüzdeki yılın başında yuvarlak masa toplantısı düzenlemek için çalışmalara başlandığını kaydetti.

Gündem Haberleri

"Enflasyon rakamları piyasadaki pahalılığı yansıtmıyor"
Kamuda yetkili 5 sendika Maliye Bakanlığı'nda eyleme gidiyor
Erhürman-Holguin görüşmesi bugün gerçekleşecek
Meteoroloji Dairesi'nden Karada ve denizde fırtına uyarısı!
5 gün boyunca yer yer sağanak bekleniyor