"CTP istifa etsin, ben de ederim!"

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, Meclis Başkanlık Divanı seçiminin tamamlanamaması ve erken seçim taleplerini eleştirdi. Arıklı ilginç bir çıkış yaptı.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, Meclis Başkanlık Divanı seçiminin tamamlanamaması ve erken seçim taleplerini eleştirdi. Arıklı ilginç bir çıkış yaptı.

Bakan Arıklı, ana muhalefet CTP’ye yönelik sert eleştirilerde bulunarak, “CTP, Meclis’ten istifa etme kararı alsın, Erhan Arıklı olarak partime sormadan milletvekillikten istifa etmeye hazırım. CTP’nin buna gücü yok, samimiyette böyle bir talebi de yok. Erken seçim gündemde yok, ihtiyaç da yok.” dedi.

“İstifa edelim; ama sonra ne olacak?” diye soran Erhan Arıklı, “Bilsek ki muhalefetin elinde sihirli değnek var, gelir gelmez bu kahrolası sistemi değiştirecek, formülleri var, reform anlamında çalışmaları var, hemen diyeceğiz ki ‘hadi arkadaşlar gelin erken seçime gidelim’ ama böyle bir durum da yoktur.” ifadelerini kullandı.

Gündem Haberleri

Bir yılı aşkın süredir kaçak yaşıan zanlı 7 gün tutuklu kalacak
Hafta sonu sağanak yağmur ve yer yer fırtına bekleniyor
Maviş: Karma evliliklerden doğan çocukların hak mücadelesi AİHM gündemine alındı
Dinçyürek, Devlet Laboratuvarı inşaatında inceleme yaptı
"Hükümet yaşanan her krizin bedelini emekçilere ve dar gelirlilere ödetiyor"