Cumhurbaşkanı Tatar, Bellapais Inner Wheel kulübü kurucu başkanı Feridun’u ziyaret etti

Tatar: “Kıbrıs Türk Kadını Bütün Dünyaya Başarısını Kanıtlamış Ve Yaptığı Çalışmalarla Varoluş Mücadelemize Katkıda Bulunmuştur”

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, başkanlığını eşi Sibel Tatar’ın yaptığı Bellapais Inner Wheel Kulübü Kurucu Başkanı Gülten Feridun’u evinde ziyaret etti.

Cumhurbaşkanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre  Tatar ziyarette yaptığı konuşmada Kıbrıs Türk Kadınlar Birliği’nde uzun yıllar büyük hizmetleri bulunan, Kıbrıs Türk kadınları arasında çok önemli bir yere sahip olan Gülten Feridun’un yaptığı hizmetlerin saygıyla hatırlanacağını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Tatar; “Kıbrıs Türk kadını, bütün dünyaya başarısını kanıtlamış ve yaptığı çalışmalarla varoluş mücadelemize katkıda bulunmuştur” dedi.

Gündem Haberleri

Üstel: Çatalköy yolu “ıstırap yolu” olmaktan çıkacak
38 günlük bebek hayatını kaybetti
Testereyle parmağını kesti
Çeler: Geç kalınmış seçimin artık yapılması gerekiyor
Ölüm sebebi: “Kalp damar hastalığı”