Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası, 2017-2018 konser sezonuna başladı

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası, 2017-2018 konser sezonuna başladı.

Cumhurbaşkanlığı’ndan verilen bilgiye göre, sezon, kısa süre önce hayatını kaybeden program yapımcısı-yazar ve ülke kültür-sanat yaşamına katkıları olan Hakan Çakmak anısına düzenlediği konserle başladı.

Raif Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda yer alan konserde Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası’na Türkiye’den gelen 3 Tenor eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın da katıldığı program, kültür ve sanat alanında önemli çalışmalar yapan BRT çalışanlarından merhum Hakan Çakmak’ın sahneye konulan resmine çiçek bırakılmasıyla başladı.

Gecede konuşan Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası üyelerinden Mustafa Kofalı, Hakan Çakmak anısını yaşatmak adına yapılan etkinlikten duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Hakan Çakmak’ın böylesi bir geceyi hak ettiğini vurgulayan Kofalı, onun ülke kültür-sanat yaşamına katkılarını ve dostluğunu hep hatırlayacaklarını dile getirdi.

Kültür & Sanat Haberleri

Acapulco 2. Sanat Çalıştayı: “Akdeniz’in Sessiz Tanığı; Zeytin” Çalıştayı başladı
DAB Altın Kalpler Korosu yine muhteşem bir konsere imza attı
Altın Kalpler Korosu, 21 Nisan’da Lefkoşa’da konser verecek
11. Kalavaç Kültür ve Sanat Festivali’ne büyük ilgi…
İZ / TRACE – Baskı Çalıştayı’nda hazırlanan eserler yarın sergilenecek