Danimarka doğumlu Emre Mor'u Danimarkalı futbolcular bile istemedi

Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Emre Mor, Fatih Terim'in gözüne giremedi. Celta Vigo'ya geri dönmesi beklenen 22 yaşındaki oyuncu için İngiltere Championship takımı Brentford'un devreye girdiği, yönetimin ise transferi veto ettiği öğrenildi.

Emre Mor istediği çıkışı bir türlü yakalayamıyor. Nordsjaelland'ta parladığı dönemden sonra Dortmund ve Celta Vigo'da dikiş tutturamayan ve gittiği her takımda sürekli kadro dışı bırakılan 22 yaşındaki oyuncu, son olarak Galatasaray tarafından kiralanmıştı.

Fatih Terim faktörü ve düzenli forma giyme şansı, Emre Mor'un yeni bir başlangıç yapabilmesi için bir şanstı fakat Mor, Türkiye'de de başarılı olamadı.

Galatasaray'ın satın alma opsiyonunu kullanmayacağı ve oyuncuyu Celta Vigo'ya geri göndereceği neredeyse kesin.

    Brentford ihtimali

    Galatasaray'dan sonraki durağının neresi olacağı merak edilen Emre Mor için İngiltere Championship takımı Brentford'un devreye girdiği fakat transferin daha başlamadan bittiği iddia edildi.

    Ajansspor'un haberine göre Brentford teknik ekibi tarafından istenen Emre Mor, gittiği her takımda sorun çıkardığı gerekçesiyle yönetim tarafından veto edildi.

      Oyuncular da istemedi

      Ayrıca Brentford'ta tam 5 Danimarka vatandaşı olan futbolcu bulunuyor. Luka Racic, Henrik Dalsgaard, Christian Nörgaard, Mathias Jensen ve Emilianp Marcondes'ten birkaçının Emre Mor için olumsuz rapor verdiği ve transferi engelleyen faktörlerden birinin de bu olduğu öne sürüldü.

      Spor Haberleri

      Kıbrıslı Türk sporcu Ada Şerif Sandallı, Ankara bölge binicilik şampiyonasına katıldı
      Gururumuz Sedef Nergiz, Avrupa’da şampiyonluğa yürüyor
      Musmer UniLeague Şampiyonu Bahçeşehir Kıbrıs Üniversitesi
      “Grönholm Metodu” oyunu LAÜ’de sahnelendi
      Hüseyin Arhan ve Enis Alçıcı yarın Yenişehir Triatlonunda start alacak