Darpçı polis suçlu bulundu!

Ziyamet Karakolu’nda 2016 yılında Zeki Yorgancıoğlu’nu darp eden polis memuru Mehmet Özcan suçlu bulundu. Mehmet Özcan’ın cezası yarın belli olacak.

2016 yılında Ziyamet Karakolu’nda darp edilen Zeki Yorgancıoğlu hastaneden darp raporu almış ardından polis memuru Mehmet Özcan hakkında şikayetçi olmuştu. Savcılık tarafından açılan dava sonucu Özcan, suçlu bulundu.

Avukat Oncel Polili haberi sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Polili, Özcan’ın cezasının yarın belli olacağını belirtti. Polili’nin paylaşımı şöyle:

İyi şeyler de olmuyor değil. 2016 yılı Ağustos ayında, Ziyamet Karakolu'nda, işkence gören veya en azından insanlık dışı muameleye tabi tutulan Zeki Yorgancıoğlu'nun yapmış olduğu şikayet sonucunda soruşturma yapıldı ve Polis Memuru Mehmet Özcan'a savcılık tarafından dava açıldı ve bu gün Mehmet Özcan mahkeme tarafından suçlu bulundu.

Mehmet Özcan'ın cezasını mahkeme yarın verecek. Mehmet Özcan'ın işlemiş olduğu suç “Bedensel Fiili Zarar Veren Eylemli Saldırı” suçudur ve hafif bir suç olarak ceza yasasında yer almaktadır. 

 

Haberin devamı için tıklayınız.

Gündem Haberleri

Evinde iki canlı mermi bulunan 19 yaşındaki zanlı teminatla serbest bırakıldı
Samedcan Küçük’ten 27 Eylül’den bu yana haber alınamıyor
Meclis’te karma oyun kaldırılması oy çokluğuyla kabul edildi
Zeki Çeler: TDP alternatif partidir, TDP halkın meclisteki sesi olacak
Üstel: Karma oyun kaldırılması halkın oy kullanmasını kolaylaştıracak