Lefkoşa’da gerçekleştirilen operasyon neticesinde “Kanunsuz uyuşturucu madde ithal ve tasarrufu” suçlamasıyla tutuklanan zanlılar Somesh Bhandari ve Ashik Pandit, dün teminata bağlanmak üzere mahkeme huzuruna çıkarıldılar.
Polis bulguları aktardı
Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğünde görev yapan polis memuru Murat Özkırdar, olayla ilgili bulguları aktardı.
Özkırdar, 30 Eylül 2018 tarihinde saat 01.00’de Bedrettin Demirel Caddesi’nde Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekibi tarafından düzenlenen operasyonda Somesh Bhandari ve Ashık Pandit’in tasarrufunda 7 gram kokain ve 33 gram hintkeneviri olduğuna inanılan uyuşturucu madde ile 20 euro nakit paranın bulunarak emare alındığını kaydetti.
Haberin devamı için tıklayınız.