Değirmenlik Belediyesi “Halk meclisi” toplantıları başladı

Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler, belde halkı ile bir araya gelerek, halkı dinlemek ve bölgesel sıkıntılara halk ile birlikte çözümler bulmak amacıyla “Halk meclisi” toplantılarını başlattı.

Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler, belde halkı ile bir araya gelerek, halkı dinlemek ve bölgesel sıkıntılara halk ile birlikte çözümler bulmak amacıyla “Halk meclisi” toplantılarını başlattı.

Başkan Ali Karavezirler, beraberindeki Değirmenlik Belediyesi meclis üyeleri ile birlikte köylere gerçekleştirdiği ziyaretlerde, öncelikle köy halkının bölge ile alakalı beklentilerini dinledi.

Karavezirler toplantılara; görevde olduğu 3 yıllık süre boyunca (2018 Haziran-2021 Haziran) her köyde ne yaptığına dair hazırlattığı kitapçıkları da halkla paylaştı. Bölgenin daha da kalkınabilmesi ile ilgili köylerdeki vatandaşlar ile fikir alışverişinde bulundu.

Bugüne kadar halkın yoğun ilgisi ile Dilekkaya ve Kırıkkale’de gerçekleşen “Halk meclisi” toplantıları, belirlenen günlerde tüm köylere gidilmesiyle devam edecek.

Belediyeler Haberleri

Cumhuriyet Bayramı, Değirmenlik’te törenle kutlandı
Zabıta birimi personeline “Vatandaş Deneyimi ve İletişim” eğitimi verildi
DAB Sağlık Şubesi, 3 ayda 205 işletmeyi denetledi
Değirmenlik Akıncılar Belediyesi, tam donanımlı bir aktivite merkezi yarattı
Merkez Değirmenlik SAM’da öğrenciler için bilim ve sanat atölyeleri yeniden başladı