Dinçyürek: Başbakan Ünal Üstel'e güvendim ve kabinesinde yer aldım

Sağlık Bakanı Hakan Dinçyürek, Kıbrıs Postası TV'de yaklaşan UBP kurultayına ilişkin mesaj verdi; "Başbakan Ünal Üstel'e güvendim ve kabinesinde yer aldım" dedi.

Sağlık Bakanı Hakan Dinçyürek, Kıbrıs Postası TV'de yayınlanan ve Gökhan Altıner'in hazırlayıp sunduğu, Sabah Postası programına konuk oldu.

Hakan Dinçyürek, yaklaşan Ulusal Birlik Partisi (UBP) kurultayı hakkında açıklamalarda bulundu.

Dinçyürek, kurultayın partileri ve ülkeyi yakından ilgilendirdiğini belirterek, "Kurultay UBP’nin yönetimini ve geleceğini belirler" dedi.

Dinçyürek, UBP'nin yalnızca partililer için değil, ülke ve devlet için de büyük önem taşıdığını vurguladı. "Güçlü UBP, bu ülkeye yön verir ve ileriye gitmesi için önemlidir" ifadelerini kullandı.

Başbakan Ünal Üstel'in kendisine duyduğu güvene dikkat çeken Dinçyürek, "Sayın Başbakan bana güvendi ve beni kabinesine aldı. Ben Sayın Başbakan'a güvenmesem bu görevi kabul etmezdim, kabinede yer almazdım. Şu an kabinesindeyim" şeklinde konuştu.

Yaklaşan kurultayla ilgili olarak resmi adaylıkların yakında açıklanacağını belirten Dinçyürek, "Bu kurultayın süreci eminim ki demokratik ve çağdaş bir şekilde yaşanacak ve kazanan KKTC olacak" dedi.

Gündem Haberleri

Ekinci: Zorunlu askerlikte Güney Kore modelini tartışmalıyız
Lefkoşa Dr. Fazıl Küçük Bulvarı pazar günü trafiğe kapatılacak
"40 bin TL’lik ödemeler 15 Kasım’dan önce, 13. maaşlar 20 Aralık’a kadar yapılacak"
Türkiye Cumhuriyeti’nden Kayıp Şahıslar Komitesi’ne 100 bin dolarlık katkı
Arıklı: YDP bir defaya mahsus nisaba destek verecek