DİSİ Başkanı Averof Neofitu İsrail Büyükelçisi ile bir araya geldi

DİSİ Başkanı Averof Neofitu ile İsrail’in Güney Kıbrıs Büyükelçisi Shmuel Revel’in dün bir araya gelerek, “iki ülke arasındaki işbirliği ile var olan büyük ekonomik fırsatları ele aldığı” belirtildi.

Fileleftheros gazetesi ekonomi sayfasına göre, DİSİ Başkanı Averof Neofitu, Güney Kıbrıs’a yapılan gerek otel gerekse finans konusundaki İsrail yatırımlarının önemli olduğuna dikkati çekti.

Neofitu, DİSİ’nin de destek verdiği, İsrail’in girişimiyle 15 Mayıs’ta, Lefkoşa’nın Rum kesiminde “Start ups” adlı etkinliğin düzenleneceğini belirtti.

İlişkilerin daha da geliştirileceğine olan inancını dile getiren Neofitu, kazançlı çıkacaklarını, yanlarında, İsrail’deki Silikon Vadisi’nin bulunduğuna da dikkati çekti.

 

Güney Kıbrıs Haberleri

Cami kursunda 8 yaşındaki çocuğa cinsel istismar!
"Türkiye’yle ilgili AB üyesi 27 ülkenin izlediği politikayı sürdüreceğiz"
1 yılda 4 bin 749 öğrenci şiddet olaylarına karıştı
Kıbrıslı Rumların yüzde 14,9’u fakirlik tehlikesinde
Rum Basını: Görüşüyorlar ama "Eli boş"