Dolandırdı yakayı ele verdi

Girne’de bir park yerinde Ergün Kumyalılı’ya kendini Ali Erzumlu’nun oğlu olarak tanıtarak para isteyen zanlı Erdi Konyalıoğlu, tutuklanarak dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Evrim KAMALI

Girne’de bir park yerinde Ergün Kumyalılı’ya kendini Ali Erzumlu’nun oğlu olarak tanıtarak eşinin Larnaka’da olduğunu beyan edip para isteyip konu şahsı dolandıran zanlı Erdi Konyalıoğlu, tutuklanarak dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Polis bulgıuları aktardı

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren Girne Polis Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Yağız Kol, olayın nisan ayında Girne’de bir alışveriş merkezinin park yerinde meydana geldiğini anlattı. Polis memuru Yağız Kol, Konyalıoğlu’nun eşini Larnaka’dan alacak bahanesi ile Ergün Kumyalılı’ya kendini Ali Erzumlu’nun oğlu olarak tanıtarak 250 TL nakit parayı benzin parası olarak alıp sahtekârlıkla para elde ettiğini söyledi. Polis zanlının önceki gün tespit edildiğini, soruşturmanın devam ettiğini ifade ederek ilk etapta 3 gün tutukluluk talebinde bulundu.  Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Mesut Mesutoğlu, zanlının soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

 

Gündem Haberleri

Arıklı: 3-5 oy için Sosyal Sigortaları da Maliye’nin durumuna düşürmeyin
Minik Erven son yolculuğuna gözyaşlarıyla uğurlandı
KKTC 15 Kasım’da 5G’ye geçiyor
Yağışlar pazartesiye kadar sürecek
Evinde iki canlı mermi bulunan 19 yaşındaki zanlı teminatla serbest bırakıldı