Dövdüğünü kabul etti tecavüzü inkar etti

Kendisini aldattığı gerekçesiyle kız arkadaşını öldüresiye dövme ve tecavüz etme suçlamasıyla tutuklanan A. S., mahkemeye çıkarıldı

Kız arkadaşının kendisini  başka erkelerle  aldattığı iddiasıyla, konuşmak için çağırdığı arkadaşını zorla boş bir binaya götüren A.S., kadını öldüresiye dövdü.

Kontrolden çıkan Sert, iddialara göre genç kadını kullandığı motosiklet ile terk edilmiş başka bir binaya götürüp iki kez tecavüz ettikten sonra yeniden dövdü.

Pazar günü hizmet vermeye başlayan Polis Genel Müdürlüğü Kadına Karşı Şiddete Müdahale Şubesin’e giden N.P.’nin şikayeti ile tutuklanan A. S., genç kadını dövdüğünü itiraf ederken, tecavüz iddialarını yalanladı.

Sert, dün tutukluluk talebi ile çıkarıldığı Lefkoşa Kaza Mahkemesi’nde aleyhinde 3 gün tutukluluk emri alındı.

 

Haberin devamı için tıklayınız.

Gündem Haberleri

"Enflasyon rakamları piyasadaki pahalılığı yansıtmıyor"
Kamuda yetkili 5 sendika Maliye Bakanlığı'nda eyleme gidiyor
Erhürman-Holguin görüşmesi bugün gerçekleşecek
Meteoroloji Dairesi'nden Karada ve denizde fırtına uyarısı!
5 gün boyunca yer yer sağanak bekleniyor