Dr. Fazıl Küçük Anıtı 14 Mart’ta Girne’de açılıyor

Kıbrıs Türk Halkının Özgürlük Mücadelesi Lideri Dr. Fazıl Küçük’ün 112. doğum yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Girne Çevre Yolu Çemberi’ne Dr. Fazıl Küçük Anıtı açılıyor.

Dr. Fazıl Küçük Vakfı, İçişleri Bakanlığı, Girne Belediyesi işbirliği ve TC Kalkınma ve İşbirliği Ofisi’nin katkılarıyla yapılan anıtın açılışının, 14 Mart Çarşamba günü saat 11.00’de gerçekleştirileceği belirtildi.
Vakıftan yapılan açıklamaya göre, bu arada Dr. Fazıl Küçük’ün 112. doğum yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde, “Kalbimdeki Dr. Fazıl Küçük Resim Yarışması Ödül Töreni ve Sergisi” ile Dr. Küçük’ün Mormenekşe köyünü ziyaretini konu alan “Enginar Dolması” adlı filmin galası da aynı gün yapılacak. Etkinlik, Lefkoşa Atatürk Kültür Merkezi’nde saat 17.30’da başlayacak.

Gündem Haberleri

“Vergi matrahı düzenlenmezse maaşlarda yüzde 2,45’e varan kayıp olacak”
“Vergi matrahı konusunda çalışan mağdur edilmeyecek”
Askeri öğrenci temin başvuruları cuma günü sona erecek
Pazar sağanak bekleniyor
"Bu geri adım değil, olumlu adımdır"