En büyük dert kanalizasyon

Haspolat Sanayi Bölgesi’ndeki esnaf sorunlarla boğuşmaya devam ediyor. 1974’ten beri devam eden sorunların çözümü için adım atılmaması esnaf ve sanayicinin bölgeyi terk etmesine neden oluyor

Haspolat Sanayi Bölgesi’ndeki altyapı eksiklikleri bölgedeki işyeri sahipleri ve çalışanları adeta bezdirdi. 1974’ten beri var olan birçok sorun aynen devam ederken, zamanında atılmayan adımlar bugün yapılması gereken müdahalenin maliyetini yükseltiyor. Bölgede işyeri sahibi veya çalışanlar farklı sorunlara dikkati çekse de hepsinin ortaklaştığı sorun pis koku ve kanalizasyon.

Lağım suları sokakta

Haspolat Sanayi bölgesinde toprağın killi yapısı geçirgenliği önlüyor. Bölgede kanalizasyon altyapısı olmadığı için foseptik kuyular taşıyor, yollar ve sokaklar zaman zaman lağım suları altında kalıyor. Biriken yağmur sularıyla karışan lağım, her tür haşerenin üremesine zemin oluşturuyor. Pis koku ve sinek nedeniyle kapı pencere açmak mümkün değil.

 

Haberin devamı için tıklayınız.

Gündem Haberleri

Evinde iki canlı mermi bulunan 19 yaşındaki zanlı teminatla serbest bırakıldı
Samedcan Küçük’ten 27 Eylül’den bu yana haber alınamıyor
Meclis’te karma oyun kaldırılması oy çokluğuyla kabul edildi
Zeki Çeler: TDP alternatif partidir, TDP halkın meclisteki sesi olacak
Üstel: Karma oyun kaldırılması halkın oy kullanmasını kolaylaştıracak