Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda seçim kararını açıklayacak

AKP Genel Başkanı ve Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne ilişkin açıklama yapacak.

AKP Genel Başkanı ve Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne ilişkin açıklama yapacak.

Erdoğan, Türkiye saaatiyle 14.00'te, Kıbrıs saatiyle ise 13.00’da Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda açıklama yapacak ve seçimin yenilenmesine ilişkin kararı imzalayacak.

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, son Kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada 10 Mart tarihinde seçim kararını açıklayacağını bildirmişti.

Erdoğan, "10 Mart Cuma günü Anayasa'nın bize verdiği yetkiye dayanarak alacağımız seçim kararının ertesi gün Resmi Gazete'de yayımlanmasıyla süreci başlatıyoruz" demişti.

Türkiye Haberleri

Rıza Tamer hayatını kaybetti
"Hiçbir güç Türkiye'ye ve Türkiye Cumhurbaşkanı'na parmak sallayamaz!"
Kahramanmaraş'ta okulda silahlı saldırı: 4 ölü, 20 yaralı
Şanlıurfa’da okula silahlı saldırı!
Fidan: “Ateşkes bir müddet daha uzatılabilir"