Esnaf kan ağlıyor!

Güzelyurt ve Gemikonağı esnafı, çarşıda fark edilecek bir şekilde durgunluk yaşandığını ifade etti. Esnaf, ekonomik krizin halkı ciddi anlamda etkilediğini söyledi

Güzelyurt ve Gemikonağı bölgesi esnafı, vatandaşın bu ortamda harcamalarını dikkatli yaptığını ifade ederek, “Mecbur kalınmadıkça ihtiyaçlar alınmıyor” dedi. Bazen siftah bile etmediği günler olduğunu belirten esnaf, eski satışların olmadığını dile getirdi.

Çarşıyı ve mağazaları daha çok öğrencilerin canlandırdığına işaret eden Gemikonağı esnafı, Şubat tatili nedeniyle şu an öğrencilerin yok denecek kadar azaldığını, satışların ise durgun olduğunu ifade etti

Güzelyurt ve Gemikonağı esnafı, çarşıda fark edilecek bir şekilde durgunluk olduğunu ifade etti. Esnaf, ekonomik krizin halkı ciddi anlamda etkilediğini söyledi. “Mecbur kalınmadıkça ihtiyaçlar alınmıyor” diyen esnaf, vatandaşın harcamalarına dikkat ettiğini belirtti. Gelir gider dengesinin ortadan kalktığını dile getiren esnaf, sadece giderin olduğunu söyledi. Gemikonağı esnafı, çarşıyı okul dönemi öğrencilerin canlandırdığını kaydetti.

Esnaf ne dedi?

Pembe Madenci: Alışveriş eskiye göre daha düşüktür

“Şimdi çarşı durgundur. Öğrenci yok. Okul dönemi çarşı ve mağazalar daha yoğun oluyor. Yeni yıldan önce de fark edilecek şekilde bir durgunluk vardı.

Haberin devamı için tıklayınız

Gündem Haberleri

1964 yılında kaybolan Şehit Reşat Ahmet askeri törenle defnedildi
Hava parçalı bulutlu olacak
Dinçyürek: Diyetisyenlere TSHD bünyesinde kadro düzenlemesi hedefindeyiz
TDP Mağusa Açık Pazarı’nı ziyaret etti
Araçla kaldırıma çıkarak üç kişiye çarptı!