Evinde 2 gr uyuşturucu bulundu

PGM Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri aldıkları ihbar sonucunda Mağusa’da, Nijerya uyruklu bir gencin kalmakta olduğu evde arama yaptı

PGM Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri aldıkları ihbar sonucunda Mağusa’da, Nijerya uyruklu bir gencin kalmakta olduğu evde arama yaptı. Yapılan arama sonucunda 2 gr Hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulunurken Chukwuemeka Ifeanyi Oguanuo ise tutuklandı. “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” suçlamasıyla dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı Oguanuo aleyhine 3 günlük tutukluluk süresi temin edildi. 

İhbar sonucu yakalandı…

Meselenin tahkikat memuru, 26 Ekim 2018 tarihinde alınan bir bilgide zanlı Chukwuemeka Ifeanyi Oguanuo’nun tasarrufunda kanunsuz uyuşturucu madde olduğunun öğrenildiğini söyledi. 

 

Haberin devamı için tıklayınız.

Gündem Haberleri

Evinde iki canlı mermi bulunan 19 yaşındaki zanlı teminatla serbest bırakıldı
Samedcan Küçük’ten 27 Eylül’den bu yana haber alınamıyor
Meclis’te karma oyun kaldırılması oy çokluğuyla kabul edildi
Zeki Çeler: TDP alternatif partidir, TDP halkın meclisteki sesi olacak
Üstel: Karma oyun kaldırılması halkın oy kullanmasını kolaylaştıracak