Falyalı cinayetinde duruşma 17 Haziran’a ertelendi

İş insanı Halil Falyalı ve şoförü Murat Demirtaş'ın öldürülmesiyle ilgili katiller Ömer Tunç, Musa Çiçek ve Veysel Sare mahkemeye çıkarıldı.

Bugün görülen davada yargıç zanlılara avukatları olup olmadığını sordu. Ömer Tunç ve Musa Çiçek’in avukat tutmadığının belirlenmesi üzerine yargıç, bir sonraki davada iki ismin avukatının bulunması gerektiğini söyledi. 

Öte yandan 3 eli kanlı katil hakkında 17 dava getirilirken, Yargıç, işlenen suçun Ceza Yasası’na göre en ağır suç olduğunu vurguladı.

İthamların da dosyalandığı davada dosyaya yeni evraklar eklendi ve tahkikatın devam edeceği vurgulandı.

Duruşma 17 Haziran’a ertelendi

Bu arada ‘Söylemezler Çete Lideri' Mustafa Söylemez’in’ de Türkiye’de yargılanması ve cezasını en ağır şekilde alması bekleniyor.

Gündem Haberleri

Otomobil ile Beton Mikseri kafa kafaya çarpıştı
9 ayrı pakette 220 gram! uyuşturucu ele geçirildi
4 kilo uyuşturucu ele geçirildi, zanlı tutuklandı
Sanayi bölgesindeki kaportacıyı soydu
Düzenlenen ortak operasyonda bir kilo uyuşturucuyla yakalandılar