Fatih Terim’den kadroya revizyon!

Son dönemde oynanılan futbol ile taraftarın tepkisini alan Galatasaray'da teknik patron Fatih Terim, Süper Lig 10. haftasına oynanacak olan Rizespor maçında kadroda revizyona gitmeyi düşünüyor.

Beşiktaş yenilgisi sonrası “Bazılarının son şansıydı” ifadesini kullanan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Rizespor ile cuma günü oynanacak maçta kadroda değişikliğe gidecek.

Belhanda, Mariano ve Nagatomo başta olmak üzere bazı yıldız isimleri kızağa çekmeyi planlayan Terim, ilk 11'deki Türk oyuncu sayısını arttıracak.

Kurt hoca; Ömer Bayram, Şener Özbayraklı, Emre Taşdemir, Adem Büyük, Taylan Antalyalı ve Emre Mor'dan en az üç isme ilk 11'de görev vermeyi değerlendiriyor.

Fatih Terim, ‘forma aslanın ağzında' mesajı vermeyi amaçlıyor. Terim, bireysel performansları arttırmak için rekabeti tırmandırmak, böylece mücadeleci bir takım kimliği oluşturmak istiyor.

Spor Haberleri

Değirmenlik Akıncılar Belediyesi Sadık Cemil Stadyumu çim sahası açıldı
‘Demir Yumruk’tan anlamlı zafer
Sonay Adem "Mücadele ve Dostluk" turnuvası yapılıyor
Metin Turunç İstanbul’da zafere ulaştı
“Demir Yumruk” Metin Turunç, Ünvan Maçı İçin İstanbul’da Ringde