Fenerbahçe, Nazım Sangare için Antalyaspor'la görüşüyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, sağ bek Nazım Sangare için Antalyaspor ile görüşüyor. Fenerbahçe, Antalyaspor'un Beşiktaş'tan da istediği 500 bin Euro kiralama bedeli ve 1.5 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu kabul ederse transfer sonuçlana

Bu sezon şampiyonluk parolasıyla önemli isimleri takıma kazandıran Fenerbahçe alternatifli bir kadro oluşturmak istiyor.

Takımın kaptanı Gökhan Gönül ile forma rekabeti verebilecek yerli bir sağ bek arayışı olan sarı lacivertliler, Antalyaspor'un milli sağ beki Nazım Sangare için Antalyaspor ile görüşüyor.

Fenerbahçe, Antalyaspor'un Beşiktaş'tan da istediği 500 bin Euro kiralama bedeli ve 1.5 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu kabul ederse transfer sonuçlanacak. Ayrıca takas oyuncu konusunda da alternatif bir teklif yapılması gündemde.

Spor Haberleri

Sonay Adem "Mücadele ve Dostluk" turnuvası yapılıyor
Metin Turunç İstanbul’da zafere ulaştı
“Demir Yumruk” Metin Turunç, Ünvan Maçı İçin İstanbul’da Ringde
Deniz Turan, AJP Türkiye Jiu-Jitsu Şampiyonası’ndan madalyalarla döndü
Fenerbahçe, Jose Mourinho ile yollarını ayırdı!